Romanian WAG 56 Boarta Irina - Nicolae Mitea's Girlfriend

Posted by FirmLink on Kamis, 24 Maret 2016


Nicolae Mitea a fost la vremea lui o mare speranta in fotbalul romanesc. Plecat de la Dinamo Bucuresti la Ajax Amsterdam, a jucat la echipa olandeza numai 58 de partide intre 2003 si 2008. In acea perioada a prins si 9 convocari la echipa nationala. A revenit la Dinamo, dupa care a acceptat echipe ca Ionikos, Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna. A jucat numai doua meciuri la Petrolul, restul nimic! Ultimul meci jucat a fost in 25 septembrie 2011, când a marcat pentru Petrolul în primul meci pe "Ilie Oană", pierdut în fața lui Dinamo, scor 1-5.

Mult mai mediatizata a fost insa relatia pe care a avut-o cu Andreea Tonciu. Mediatizata in toate revistele, ziarele si emisiunile de cancan, in special in acele emisiuni, pe care ni le dorim scoase din programele televiziunilor.

Astazi, Nicolae Mitea implineste 31 de ani, motiv in plus sa vedem ce mai face. Nicolae Mitea este de aproape un an si jumatate intr-o relatie, care se pare ca nu mai este complicated!

Tanara de 29 de ani, Boarta Irina, este tot in zodia scorpion ca si Andreea Tonciu. Berbecul Nicolae Mitea este atras de scorpioance! :)

Foarte activi pe retelele de socializare Irina Boarta si Nicolae Mitea

Cei doi sunt destul de activi pe rețelele de socializare, unde postează foarte des poze de la diferite evenimente unde se afișează împreună, in special in cluburile bucurestene si restaurante. cei doi si-au petrecut vacanta de vara in Turcia, la Belek, una din destinatiile preferate ale lui Nicolae Mitea.

Iata si o colectie de fotografii cu Irina Boarta si Nicolae Mitea (sursa Facebook):




Articolul a aparut prima data pe mrsport.ro Tot aici gasiti Romanian WAGs Index

Blog, Updated at: 02.49

0 komentar:

Posting Komentar

poker8m